Student Future Day logo
Zubak Grupa d.o.o.

Zubak Grupa d.o.o.

Zubak Grupa započela je sa svojim poslovanjem 1978. g. kao automehaničarska radionica. Uz predane kolege, posljednjih 45 godina smo se etablirali na tržištu te smo postali svojevrsni sinonim za prodaju novih i rabljenih vozila. S vremenom smo svoje ime izgradili i u području najma i osiguranja vozila, tehničkog pregleda te proizvodnje autobusa i nadogradnje vozila. Također, dio naše uspješne poslovne priče je i ponuda prvoklasnog smještaja za odmor u prestižnim hotelima Ikador i Veladrion. Svoje proizvode, osim u Hrvatskoj, trenutačno prodajemo u još 8 europskih zemalja te nam je u planu osvajanje novih tržišta :)
Za svoj rad i kontinuirano prilagođavanje uvjetima tržišta te očekivanjima i zahtjevima kupaca nagrađeni smo brojnim priznanjima za kvalitetu usluge, za najveću razinu korisničkog iskustva i za najbolji omjer cijene i kvalitete. Posebno smo ponosni što smo u 2019. i 2022. godini proglašeni jednim od tri najbolja poslodavca u Hrvatskoj u kategoriji velikih tvrtki.
Što nudimo?

Opuštena, poticajna i inovativna radna atmosfera/kultura, iskrena i otvorena komunikacija, uvažavanje svačijeg mišljenje, kontinuirano ulaganje u razvoj i usavršavanje naših kolega i kolegica, prilika za rast i kao stručnjak i kao osoba, nagrađujemo uspješnost i lojalnost.

Što tražimo?

Proaktivnost i inovativnost, razvijene organizacijske vještine, orijentiranost cilju i poduzetnost u izvršavanju radnih zadataka, želja za učenjem i usavršavanjem, profesionalan i pozitivan stav te pristup poslu.

Naziv tvrtke: Zubak Grupa d.o.o. Mrežna stranica: www.zubakgrupa.hr Kontakt osoba: Barbara Periša Kontakt e-mail: [email protected] Kontakt broj: + 385 (0) 1 20 30 274
Rad preko Student Servisa Pripravništvo
Marketing
Prodaja
Nabava
Ljudski potencijali
Odnosi s javnošću
Administracija
Financije
Računovodstvo
Informatika
Ostalo
Rent a Car, Kontaktni centar