Student Future Day logo
VALAMAR RIVIERA D.D.

VALAMAR RIVIERA D.D.

Valamar Riviera najveći je poslodavac u hrvatskom turizmu s gotovo 7.000 zaposlenika, a zauzela je visoko 6. mjesto na ljestvici top poslodavaca u Hrvatskoj i jedina je turistička kompanija koja se nalazi u prestižnom društvu top 20 poslodavaca u Hrvatskoj po izboru gotovo 20.000 ispitanika istraživanja portala MojPosao koje se provodilo u 2018. i 2019. godini. Presudni faktori prilikom izbora bili su, između ostalih, harmonični odnosi na radnom mjestu, sigurnost radnog mjesta i socijalna odgovornost poslodavca, kao i vodstvo u sektoru, visina plaće i ostali benefiti koje poslodavac nudi.
Što nudimo?

Valamar je ”Prvi s razlogom” i za to ima mnogo, razloga: Sigurna primanja, mogućnost rada u inozemstvu, raznolikost destinacija, ulaganje u osobni razvoj i edukacije, dodatne pogodnosti za zaposlenike Valamara poput popusta na usluge u Valamarovim objektima te kod partnera diljem cijele Hrvatske.

Što tražimo?

Motivacija za rad, kreativnost, orijentaciju na usluge i gosta, komunikacijske vještine, želja za radom u turizmu.

Naziv tvrtke: VALAMAR RIVIERA D.D. Kontakt osoba: DIJANA KRIZMANIĆ Kontakt e-mail: [email protected] Kontakt broj: 099 483 9557
Rad preko Student Servisa Pripravništvo
Marketing
Prodaja
Nabava
Ljudski potencijali
Odnosi s javnošću
Administracija
Financije
Računovodstvo
Informatika