Student Future Day logo
Podravka d.d.

Podravka d.d.

Podravka – kompanija sa srcem
Podravka je jedna od vodećih kompanija u jugoistočnoj, srednjoj i istočnoj Europi. Danas posluje u dva glavna poslovna segmenta: prehrana i farmaceutika, a brojni potrošači u više od 70 država širom svijeta prepoznali su vrijednost njenih proizvoda. Grupa Podravka ima vlastite tvrtke i predstavništva u 22 zemlje svijeta, a pored toga ima razvijenu vlastitu distributivnu mrežu u 11 zemalja centralne i jugoistočne Europe te proizvodnju u četiri zemlje. U prehrambenoj industriji, Podravka je inovativni lider, prvenstveno u regijama koje obuhvaćaju jugoistočnu, centralnu i istočnu Europu te se razvija kao kompanija sposobna brzo odgovarati na promjene u poslovnoj okolini. Danas Podravkin asortiman sadrži više od 1.800 različitih proizvoda, a Podravka, Vegeta, Lino i Dolcela spadaju u red najpoznatijih marki proizvoda u regiji. Uz stvorene brojne robne marke, kao i dobivene nagrade i priznanja za širok spektar poslovnog djelovanja, najvećim Podravkinim uspjehom smatra se upravo lojalnost njenih potrošača. Od drugih kompanija razlikuje se po razumijevanju njihovih potreba, visokoj kvaliteti proizvoda te uspješnom prilagođavanju sve većim zahtjevima tržišta. Podravkini proizvodi su visokokvalitetni, praktični i sigurni zbog odabranih i kvalitetnih sirovina, znanja i modernih tehnoloških procesa. Koristeći prednosti globalnog i lokalnog prilagođeni su nacionalnim kuhinjama, njegujući osobitosti lokalnog okusa.
Što nudimo?

Mogućnost internacionalnog radnog iskustva, inspirativno radno okruženje, kontinuirani razvoj kompetencija, prepoznavanje i vrednovanje uspjeha.

Što tražimo?

U svom timu želimo mlade motivirane ljude koji su spremni na kontinuirani individualni razvoj, prate i primijenjuju trendove, inovativni su i inspirativni za druge te su znatiželjni, prilagodljivi i usmjereni na uspjeh kompanije.

Naziv tvrtke: Podravka d.d. Mrežna stranica: www.podravka.hr Kontakt osoba: Tanja Bakliža Kontakt e-mail: [email protected] Kontakt broj: +38548652408
Rad preko Student Servisa Pripravništvo
Marketing
Prodaja
Nabava
Ljudski potencijali
Odnosi s javnošću
Administracija
Financije
Računovodstvo
Informatika