Student Future Day logo

Pevex d.d.

Pevex je brzorastuća kompanija s više od 2000 zaposlenika i trenutno se nalazimo u više od 20 gradova u Hrvatskoj. Društveno smo odgovorna kompanija osjetljiva na potrebe naših zaposlenika, ali i naše društvene zajednice. Dosljedni smo, izvrsni smo u tome što radimo, preuzimamo odgovornost i etični smo. Promičemo transparentnost, raznolikost i jednako postupanje. U Pevexu vas očekuje sjajna atmosfera i brojne mogućnosti napredovanja u brzorastućoj i uspješnoj hrvatskoj kompaniji. U Pevexu karijeru možete razvijati u različitim poslovnim područjima poput maloprodaje, veleprodaje, nabave, logistike, informatike, strateškog razvoja , korporativne sigurnosti, računovodstva i financija, kontrolinga, interne revizije, prava, ljudskih potencijala, marketinga i korporativnih komunikacija, ekspanzije, izgradnje i održavanja te ugostiteljstva. Ako imate znanja i vještine koje tražimo i uz to ste motivirani, volite izazove, nalazite rješenja, proizvodite ideje, vedra ste duha i vrijednih ruku, prava ste osoba za nas.
Što nudimo?

Sustavno uhodavanje u posao, edukacije i usavršavanja, horizontalna i vertikalna mogućnost napredovanja i razvoja, strukturirani plan studentske prakse i pripravnički plan.

Što tražimo?

Motivirane osobe koje vole izazove, nalaze rješenja, proizvode ideje i koje su vedrog duha i vrijednih ruku.

Naziv tvrtke: Pevex d.d. Mrežna stranica: pevex.hr/ Kontakt osoba: Zoran Štrbac Kontakt e-mail: zoran.strbac@pevex.hr Kontakt broj: 0913430014
Rad preko Student Servisa Pripravništvo
Marketing
Prodaja
Nabava
Ljudski potencijali
Odnosi s javnošću
Administracija
Financije
Računovodstvo
Informatika

Webinari

Četvrtak 06.05.2021.