Student Future Day logo
Mazars Cinotti Audit d.o.o.

Mazars Cinotti Audit d.o.o.

Mazars je vodeće međunarodno, revizorsko, porezno i savjetodavno poduzeće koje teži izgradnji ekonomskih temelja poštenog i uspješnog društva. Mazars je osnovan u Europi, a danas je prisutan u više od 90 zemalja te broji 44.000 stručnjaka - 28.000 u našem integriranom partnerstvu, 16.000 putem Mazars North America Alliance - čiji je cilj pomoći klijentima maksimalno iskoristiti sve poslovne prilike i poslovati s pouzdanjem i sigurnošću. Mazars u Hrvatskoj broji više od 150 stručnjaka u područjima revizije, savjetovanja, poreza i računovodstva, a među njima se nalazi više ovlaštenih revizora, ovlaštenih poreznih savjetnika, procjenitelja i ACCA kvalificiranih zaposlenika. Naš cilj je uvijek biti iznad očekivanja i potreba klijenata. Stoga posvećujemo dužnu pozornost obrazovanju, poštenju i poštivanju zakona te principu vrijednost za novac.
Što nudimo?

Mi smo rastući tim stručnjaka i profesionalaca u svom području, a na tržištu smo prepoznati kao kvalitetni, stručni i beskompromisno etični. Naši zaposlenici Mazars opisuju kao mjesto ugodne atmosfere i vole to što imaju odličan odnos s kolegama. Mentoriranje, rast i učenje dostupno je svakom zaposleniku kako bi lakše izgradio svoju karijeru. Većinu benefita zaposlenika zapravo uživaju i studenti, jer je u Mazarsu iznimno važno nagraditi odgovornost i povjerenje svih zaposlenih.

Što tražimo?

Motivacija, upornost, analitičnost, znatiželja, integritet

Naziv tvrtke: Mazars Cinotti Audit d.o.o. Mrežna stranica: www.mazars.hr Kontakt osoba: Ružica Marta Ljubičić Kontakt e-mail: [email protected] Kontakt broj: +385 (0)99 610 3331
Rad preko Student Servisa Pripravništvo
Marketing
Prodaja
Nabava
Ljudski potencijali
Odnosi s javnošću
Administracija
Financije
Računovodstvo
Informatika
Ostalo
Revizija, savjetovanje
Revizija, savjetovanje