Student Future Day logo
L'Oreal Adria d.o.o.

L'Oreal Adria d.o.o.

Kao jedna od vodećih internacionalnih tvrtki, L'Oréal pomiče granice tradicionalnih i digitalnih strategija te nudi mogućnost za istinsku kreativnost. Ono što je posebno uzbudljivo je što ni jedan dan nije isti! Rad u L'Oréalu pruža brojne izazove, dinamičnost i osjećaj postignuća. L'Oréal je jedna grupacija, ali nudi mnogo prilika: postani dio tima od 158 nacionalnosti koji govori 150 različitih jezika u 150 zemalja! Dodatno, 36 poznatih međunarodnih brandova u portfelju Grupe čine vašu avanturu neograničenom! L'Oréalov ured u Zagrebu čini dvjestotinjak zaposlenika koji rade u područjima marketinga, prodaje, logistike, financija i brojnih drugih, te se vesele prilici za upoznavanje novih kolega!
Što nudimo?

Rad u internacionalnom okruženju, velike mogućnosti profesionalnog i osobnog razvoja, razvijeni programi brige za zaposlenike, fleksibilno radno vrijeme, rad sa svjetski poznatim brandovima, raznolikost radnih zadataka na svakoj poziciji.

Što tražimo?

Motivaciju, strast, želju za učenjem, proaktivnost, samokritičnost.

Naziv tvrtke: L'Oreal Adria d.o.o. Mrežna stranica: www.loreal.com/hr-hr/adria-balkan/ Kontakt osoba: Ines Oštrić Kontakt e-mail: [email protected] Kontakt broj: 0916312035
Rad preko Student Servisa Pripravništvo
Marketing
Prodaja
Nabava
Ljudski potencijali
Odnosi s javnošću
Administracija
Financije
Računovodstvo
Informatika