Student Future Day logo

KPMG Croatia d.o.o. za reviziju

KPMG posluje na hrvatskom tržištu 28 godina, pružajući profesionalne usluge u okviru revizije, poreznog savjetovanja, računovodstva, prava, transakcijskog i financijskog savjetovanja, poslovnog savjetovanja kao i savjetovanja vezana uz upravljanje financijskim rizicima i savjetovanja u pogledu ispunjavanja regulatornih zahtjeva. Naša osnovna vrijednost je znanje više od 227.000 zaposlenika iz 146 zemalja i teritorija, koja daje potporu programu specijalizacije po industrijama. Svake godine, pridružuju nam se menadžeri, stručnjaci i diplomanti najboljih sveučilišta i visokih škola. Naši klijenti neke su od najvećih domaćih i međunarodnih kompanija, vlade i agencije iz javnog sektora kao i neprofitne organizacije koje u KPMG-u vide visok standard usluga, specijalizaciju po industrijama i ekstenzivno povezivanje lokalnih, regionalnih i globalnih tržišta.
Što nudimo?

Brzina, fleksibilnost, raznolikost i angažiranost su u srcu onoga što radimo - od načina na koji nagrađujemo i poštujemo naše kolege, do usluga koje nudimo klijentima. Možete očekivati najbolje od nas, a klijenti će očekivati najbolje od vas. Zajedno, mi smo pobjednički tim. Biti dijelom KPMG-a znači biti dijelom zajednice talentiranih i inovativnih ljudi, koji rade zajedno kako bi ostavili pozitivan i trajan utjecaj na klijente.

Što tražimo?

  • - Odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu;
  • - Poznavanje poslovnog, financijskog i informacijskog okruženja;
  • - Dobre komunikacijske sposobnosti;
  • - Organizacijske sposobnosti i poduzetnost;
  • - Odlično poznavanje MS Office korisničkih paketa u poslovnom okruženju;
  • - Visok nivo osobnog integriteta.
Naziv tvrtke: KPMG Croatia d.o.o. za reviziju Mrežna stranica: home.kpmg/hr/en/home.html Kontakt osoba: Irena Biondić Kontakt e-mail: ibiondic@kpmg.com Kontakt broj: 0914668334
Rad preko Student Servisa Pripravništvo
Marketing
Prodaja
Nabava
Ljudski potencijali
Odnosi s javnošću
Administracija
Financije
Računovodstvo
Informatika