Student Future Day logo
INA-Industrija nafte, d.d.

INA-Industrija nafte, d.d.

INA Grupa već 60 godina ima vodeću ulogu u naftnom i plinskom poslovanju u Hrvatskoj i regiji te upravlja moderniziranom regionalnom mrežom od više od 500 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i susjednim zemljama.
Ljudi su temelj poslovanja INA Grupe. Izniman je raspon profesionalaca zaposlenih u Ini čija se znanja protežu od vrlo tehničkih do multidisciplinarnih društvenih područja. U INA Grupi najbolja rješenja stvaraju stručnjaci različitih generacija, interesa i profila, angažirani na veliki domaćim i međunarodnim projektima od sjevernojadranskih platformi, preko polja i postrojenja Hrvatske, kroz više od 500 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i susjednim zemljama do dalekih inozemnih radilišta.
Ova raznolikost donosi nam širok spektar znanja i iskustva u svakodnevni rad, koji timskim radom pretvaramo u inovativna rješenja, osiguravajući konkurentsku prednost i poslovni uspjeh. Ponosni smo što naši mlađi kolege sve brže postaju samostalni u radu i preuzimaju odgovornost nad ključnim projektima u našoj kompaniji, ne samo zbog svoje angažiranosti, već i zbog zavidne razine vodstva i mentorstva od strane iskusnijih kolega. Bez obzira na to tko smo, gdje i što radimo, glavni cilj nam je svima jednak - biti prvi izbor naših kupaca, naših radnika i naših investitora te stvarati najbolja poslovna rješenja.
Što nudimo?

  • Stabilne temelje – konkurentna primanja, brojne pogodnosti, wellbeing
  • Ponosnu zajednicu – pozitivnu, kreativnu i kolegijalnu radnu okolinu
  • Osobni razvoj –učenje od vrhunskih stručnjaka i brojne mogućnosti za usavršavanje
  • Regionalni utjecaj – rad na zanimljivim projektima s utjecajem na regiju

Što tražimo?

Mlade kolege koji žele učiti i stvarati inovativna, jedinstvena rješenja #stvaramorješenja

Naziv tvrtke: INA-Industrija nafte, d.d. Mrežna stranica: www.ina.hr Kontakt osoba: Renate Valentinčić Kontakt e-mail: [email protected] Kontakt broj: 0914973634
Rad preko Student Servisa Pripravništvo
Marketing
Prodaja
Nabava
Ljudski potencijali
Odnosi s javnošću
Administracija
Financije
Računovodstvo
Informatika
Ostalo
Program Growww