Student Future Day logo

Franck d.d.

Franck, kao jedan od najuspješnijih hrvatskih proizvođača i izvoznika prehrambenih proizvoda, započeo je ispisivati svoju dugu povijest i bogatu tradiciju prije više od 125 godina. Franckova priča seže u 1827. godinu kada je mladi, ambiciozni njemački poduzetnik Johann H. Franck po prvi puta uspio ljekovitu biljku cikoriju preraditi u napitak od cikorije. Zagrebačka tvornica otvorena je 1892. godine na tadašnjoj periferiji Zagreba, u Vodovodnoj ulici gdje se nalazi i danas. Franck je danas tržišni lider u kavi i čaju s uspješnicama poput Jubilarne kave, Classic, Bonus, Superiore, Stretto i FRANCK 125 YEARS EDITION espressa, Franck Cappuccina i Franck čajeva s bogatim asortimanom od preko 30 vrsta različitih okusa vrhunske kvalitete. Uz glavne kategorije proizvoda, Franckov portfelj još uključuje napitke od cikorije i žitarica, začine, dodatke jelima i sastojke za kolače. Kompanija je strateški usmjerena na daljnji razvoj te održivi rast poslovanja u kategoriji toplih napitaka kroz kontinuirano ulaganje u proizvodnu izvrsnost i primjenu naprednih tehnoloških rješenja.
Što nudimo?

Uravnoteženost privatnog i poslovnog života, nagrađivanje uspjeha, poticanje razvoja i znanja djelatnika, etički standardi, društveno odgovorno poslovanje, ugodna radna atmosfera.

Što tražimo?

Proaktivnost , mogućnost brzog učenja, spremnost na timski rad.

Naziv tvrtke: Franck d.d. Mrežna stranica: www.franck.eu/hr/ Kontakt osoba: Antonija Džepina Kontakt e-mail: posao@franck.hr Kontakt broj: 013710129
Rad preko Student Servisa Pripravništvo
Marketing
Prodaja
Nabava
Ljudski potencijali
Odnosi s javnošću
Administracija
Financije
Računovodstvo
Informatika

Webinari

Petak 14.05.2021.