Student Future Day logo
Erste banka

Erste banka

U Erste cijenimo pojedinca. To vrijedi za tisuće klijenata čije potrebe pratimo, ali i za naše zaposlenike i studente. Izvrsnost je moguća samo kad se okupe zaposlenici s osobnošću, talentom i iskustvom. Ponosimo se time što radimo u timu s inovativnim i raznolikim pojedincima. Vjerujemo da su smislen i svrhovit posao važan alat za početak i razvoj karijere, a kvalitetni međuljudski odnosi važan dio socijalnog aspekta privatnog i poslovnog života.
Stvarati i dijeliti vrijednost, koncept je koji smo davno stvorili, a i dalje ga se držimo jer vjerujemo da su banka ljudi.
Vjerujemo da su mladi naša budućnost i zato već niz godina sudjelujemo u raznim studentskim inicijativama. Teorija i praksa najbolje idu zajedno i zato studentima nudimo studentski rad, stručne prakse i mogućnost stjecanja međunarodnog iskustva kroz Best of South East stipendijski program.
Što nudimo?

Raznolikost i uključivost, fleksibilnost, ravnoteža privatnog i poslovnog života, briga za zdravlje i opća dobrobit, odgovornost za ljude i zajednicu, usavršavanje i razvoj karijere.

Što tražimo?

Motiviranost, želja za učenjem, proaktivnost, komunikacijske i socijalne vještine, timski duh, inovativnost.

Naziv tvrtke: Erste banka Mrežna stranica: www.erstebank.hr/hr/karijere/o-nama Kontakt osoba: Nikolina Šardi Kontakt e-mail: [email protected] Kontakt broj: 0992372229
Rad preko Student Servisa Pripravništvo
Marketing
Prodaja
Nabava
Ljudski potencijali
Odnosi s javnošću
Administracija
Financije
Računovodstvo
Informatika