Student Future Day logo
dm-drogerie markt d.o.o.

dm-drogerie markt d.o.o.

dm-drogerie markt je najveći drogerijski lanac u Europi. Prva prodavaonica u Hrvatskoj otvorena je 1996. u Zagrebu. Danas je dm zastupljen u više od 170 prodavaonica u Hrvatskoj. Najuspješnija je drogerija u srednjoj i jugoistočnoj Europi s više od 3.940 prodavaonica i preko 71.600 zaposlenih u 14 europskih zemalja. Naš slogan „Tu sam čovjek, tu kupujem“ oličenje je našeg nastojanja da oplemenimo potrošačke potrebe naših kupaca. S inovativnim i opširnim asortimanom visoke kvalitete, brojnim uslugama te kompetentnim i ljubaznim savjetovanjem od strane dm djelatnika, dm živi svoju filozofiju. Mi u dm-u vjerujemo da tvrtka postoji za ljude, a ne ljudi za tvrtku. Zbog toga nas pokreće misao da trebamo djelovati u skladu s čovjekovim potrebama. Svaki dan. Bez obzira na to radi li se o djelatniku ili o kupcu.
Što nudimo?

Sveobuhvatan proces uvođenja u posao uz podršku mentora, mogućnost osobnog i stručnog razvoja, internacionalno okruženje, ravnoteža privatnog i poslovnog života, mogućnost napredovanja, briga za zdravlje djelatnika.

Što tražimo?

Izražene organizacijske sposobnosti, komunikativnost, odgovornost i savjesnost u radu, sklonost timskom radu, samoinicijativnost, spremnost na daljnje učenje.

Naziv tvrtke: dm-drogerie markt d.o.o. Mrežna stranica: www.dm.hr Kontakt osoba: www.dm-jobs.com/Croatia/job/ZAGREB-Otvorene-molbe-Studentski-posao/520736101/ Kontakt broj: 013670100
Rad preko Student Servisa Pripravništvo
Marketing
Prodaja
Nabava
Ljudski potencijali
Odnosi s javnošću
Administracija
Financije
Računovodstvo
Informatika
Ostalo
Tajništvo Regije i Resora, Logistika