Student Future Day logo
Coca-Cola HBC Hrvatska d.o.o.

Coca-Cola HBC Hrvatska d.o.o.

Coca-Cola HBC Hrvatska članica je skupine Coca-Cola HBC koja posluje u 29 država i opskrbljuje 615 milijuna potrošača. Glavni smo i ovlašteni punioničar i distributer napitaka tvrtke The Coca-Cola Company koji u Hrvatskoj posluje od 1968. Imamo jednu od najkvalitetnijih, najcjelovitijih i najraznovrsnijih ponuda među proizvođačima pića, a ona obuhvaća najprodavanije proizvode u kategorijama gaziranih bezalkoholnih pića, sokova, vode, sportskih, energijskih i biljnih napitaka, gotovih čajeva, kave, gaziranih napitaka za odrasle, grickalica te alkoholnih pića. S naših 464 zaposlenika njegujemo otvoreno i uključujuće radno okruženje. Dijelimo strast prema služenju našim kupcima i potrošačima te izgradnji pozitivnijega utjecaja na okoliš. Naša je misija održivoga poslovanja za 2025. i pristup zaštiti okoliša, društvenoj odgovornosti i upravljanju (ESG) poslovni imperativ i dio našega odlučivanja i postavljanja ciljeva.
Što nudimo?

Kreativno i dinamično radno okruženje, društveno odgovorno poslovanje, podržavanje i poticanje zaposlenika u razvojnom planu, zdrava ravnoteža između poslovnog i privatnog života, usmjerenost na klijenta i njegovih potreba.

Što tražimo?

Motivacija, želja za učenjem i napredovanjem, proaktivnost, sklonost timskom radu, interes za tržište nekretnina, izvrsne vještine istraživanja.

Naziv tvrtke: Coca-Cola HBC Hrvatska d.o.o. Mrežna stranica: www.hr.coca-colahellenic.com Kontakt osoba: Lorena Jelusić i Vedrana Adamek Kontakt e-mail: [email protected] / [email protected] / [email protected]
Rad preko Student Servisa Pripravništvo
Marketing
Prodaja
Nabava
Ljudski potencijali
Odnosi s javnošću
Administracija
Financije
Računovodstvo
Informatika