Student Future Day logo

O projektu

O projektu Student Future Day

Student Future Day tradicionalni je sajam karijera u organizaciji Zagrebačke škole ekonomije i managementa, pokrenut na inicijativu studenata.


Cilj ovog projekta je predstaviti ZŠEM i njegove studente i alumne uspješnim poslodavcima. Student Future Day omogućuje kvalitetno spajanje ponude i potražnje na tržištu rada, odnosno tvrtkama omogućuje lakši pristup motiviranim studentima te brže i efikasnije pronalaženje kvalitetnih studenata za stalne i povremene studentske poslove, stvaranje baze podataka, istovremeno pomažući studentima ZŠEM-a pri pronalasku stručne prakse i potencijalnog trajnog zaposlenja, ovisno o potrebama pojedine tvrtke u određenom trenutku. Sudjelovanjem na SFD-u studentima se omogućava lakši prijelaz sa studija na tržište rada.


Ovaj događaj predstavlja vrhunac studentskog plasiranja na tržište rada i kontinuirane suradnje s najuspješnijim tvrtkama na hrvatskom tržištu.


Tvrtkama sudionicima SFD omogućuje pristup najboljim studentima ZŠEM, kako bi među njima prepoznali idealne kandidate za praktičan rad te studentske ili stalne poslove. Kroz sudjelovanje na ovom događanju, tvrtke jačaju svoj imidž poželjnog poslodavca među nadolazećim generacijama na tržištu rada.


Hvala Vam što prepoznajete značaj ovog projekta.

O ZŠEMU

Zagrebačka škola ekonomije i managementa privatna je poslovna škola koja je 2013. godine postala prva i jedina AACSB akreditirana poslovna škola u Hrvatskoj.


O prepoznavanju kvalitete na međunarodnoj razini svjedoče primjerice, francuska rejting agencija „Eduniversal“, koja je ponovno rangirala ZŠEM kao najbolju poslovnu školu u Istočnoj Europi sa značajnim međunarodnim utjecajem.


Britanska savjetodavna institucija za visoko školstvo Quacquarelli Symonds (QS), uvrstila je ZŠEM-ov MBA u prestižnih 200 MBA (Master of Business Administration) programa u svijetu i rangirala ZŠEM-ov MBA među najboljih 60 MBA-a u Europi.


Studijski programi ZŠEM-a:

Preddiplomski studiji (240 ECTS):

  • Studij ekonomije i managementa
  • Studij poslovnog prava i ekonomije
  • Studij poslovne matematike i ekonomije

Diplomski studiji (60 ECTS):

  • MBA program
  • Executive MBA program

ZŠEM je jedinstvena visokoobrazovna ustanova u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi ne samo zbog kvalitete svojeg programa i predavača, već upravo zbog važnosti koju polaže na praktična iskustva svojih studenata, a SFD je projekt koji im upravo to omogućava.

AACSB logo
Global MBA logo